Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 4 februari 2022

Kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

De algemene ledenvergadering heeft in november van vorig jaar de kandidatenlijst samengesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Onze lijsttrekker was al in mei vorig jaar gekozen, namelijk Aart Ruijter. De lijst bestaat uit de volgende kandidaten:

  1. Aart Ruijter. Huidig fractievoorzitter en in de afgelopen raadsperiode fractieassistent. Was jarenlang werkzaam als leraar op verschillende scholen in Oostzaan. Is vrijwilliger techniek voor Theater de KunstGreep. Doet onderzoek als (buiten)promovendus maritieme geschiedenis aan de Universiteit Leiden.
  2. Joke van der Blom. Nu fractieassistent. Was in vorige raadsperioden fractievoorzitter en raadslid. Was gebiedsmakelaar in Amsterdam en secretaris voor de WOV. Is vrijwilliger bij Theater de KunstGreep.
  3. Siefko Julius. Was in de afgelopen raadsperioden fractievoorzitter, wethouder en raadslid. Was werkzaam als ziekenhuisdirecteur.
  4. Savaş Cellatoğlu. Eigenaar ArtyMedia (Reclame & drukwerk).
  5. Michael Metternich. ICT programmeur.
  6. Wendy Moerland. Was in de afgelopen raadsperiode fractieassistent en duo-raadslid in Amsterdam-West. Als arts werkzaam in de Nederlandse Obesitas Kliniek. Secretaris in het bestuur van volleybalvereniging Compaen en beheerder van de ‘Minibieb Oostzaan’.
  7. Norma Lo Fo Wong. Beeldend kunstenaar, fotograaf. Was zelfstandig fysiotherapeut.
  8. Ruud van Weene. Was zelfstandig fysiotherapeut en medeoprichter van Sociaal Medisch Centrum “De Kolk”.
  9. Paul Klarenbeek. Nestor van D66 Oostzaan. Was werkzaam in een leidinggevende commerciële functie bij HEMA.