Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 31 maart 2015

Nieuwe fractieassistent D66 Oostzaan

Arjan Zweers is in de Raadsvergadering van 23 maart beëdigd . Hij volgde al enige tijd de vergaderingen van de fractie en van de Raad. Vanaf nu zal hij in de Commissievergaderingen ook het woord voeren namens D66 en mag hij deelnemen aan het coalitieoverleg. Wij heten Arjan dan ook van harte welkom in onze fractie en wensen hem veel succes en plezier!

Wij zijn erg blij met alweer een uitbreiding van onze fractie. Het mag duidelijk zijn dat D66 niet alleen landelijk groeit maar ook lokaal. De fractie begon 5 jaar geleden met drie leden en is in deze vijf jaar uitgegroeid naar een fractie met: 1 wethouder, twee raadsleden, 4 fractie assistenten en 2 actieve leden. We kunnen altijd meer mensen gebruiken, dus we nodigen ieder (aspirant) lid graag uit onze groeiende fractie te versterken.